לימודים תואר שני  >  האוניברסיטה העברית - הפקולטה למדעי החקלאות , המזון ואיכות הסביבה
האוניברסיטה העברית - הפקולטה למדעי החקלאות , המזון ואיכות הסביבה

האוניברסיטה העברית - הפקולטה למדעי החקלאות , המזון ואיכות הסביבה - מידע כללי

גלריית תמונות
מדעי התזונה לתואר שני

תיאור התעודה:
למסיימים תוענק תעודת "מוסמך במדעי התזונה".




משך הלימודים:
שנתיים

זמני לימוד:


תחומי לימוד:

 

ביה"ס מכשיר בוגרים ומוסמכים במדעי התזונה המהווים תשתית אנושית למחקר והוראה אקדמיים בתחום התזונה ומשמשים כתזונאים במערכות הבריאות, שרותי הקהילה ובמוסדות מחקר. סגל ההוראה של ביה"ס מורכב ממומחים בתחומי התזונה הניסויית והקלינית.

נושאי הלימוד כוללים: השפעת תזונה על ביטוי גני, אנדוקרינולוגיה מולקולרית, הערכה תזונתית, אפידמיולוגיה של תזונה, השמנה והפרעות אכילה, השפעות תזונתיות בסרטן, דלקות והמערכת החיסונית וכן מנגנון פעולה של מרכיבי מזון שונים בבריאות ובחולי.

הלימודים מתקיימים במסלול המחקרי והלא מחקרי.

 


הערות:
תואר מוסמך במדעי התזונה אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה קלינית (סטאז')


 
מלאו את השדות הבאים,
ונציג המוסד יצור איתכם קשר:
שם מלא
עיר
דוא"ל
טלפון
אתר ilimudim2 מספק לכם מידע מקיף בנושא תואר שני ולימודי תואר שלישי כמו כן תוכלו למצוא מידע על מוסדות לימוד, ייעוץ והכוונה, כנסיםמבחני הסמכה, ופורומים.
 
סגור
  • מתקשה לבחור?
    השאירו פרטים לקבלת ייעוץ אקדמי חינם:
  • שם:
  • כתובת מייל:
  • טלפון:
  • עיר: