טכניון לימודי המשך
טכניון לימודי המשך - מידע כלליהיחידה ללימודי המשך ולימודי חוץ
ממוצע מצטבר 75 ומעלה בתואר ראשון במסלול לימוד ארבע שנתי בהנדסה או במדעים. שנתיים ניסיון לפחות. לבוגרי התוכנית תוענק תעודת מגיסטר להנדסה בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מטעם הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. 5 סמסטרים כימיה פיסיקלית של מזונות, שיטות אנליטיות חדישות במזון וביוטכנולוגיה, עקרונות בדיקות ללא הרס, מיקרוביולוגיה של פתוגנים, פרקים מתקדמים באריזה, עקרונות הערכה אוגנולפטית, ניתוח תהליכים בתעשייה, רגרסיה ותכנון ניסויים, חדשנות ויצירתיות בפיתוח מוצר, עיצוב המוצר (היבטים חזותיים, קוגניטיבים ושיווקיים), מזונות פונקציונאליים ו- Nutraceuticals, תזונה מונעת- היבטים בריאותיים, פוליסוכרים במזון- תכונות ושימושים וטכנולוגיות מתקדמות בעיבוד חלבונים. הלימודים יתקיימו בקמפוס הטכניון בתל אביב. |